Zbirka: Domače mesnine

Domači suhomesnati izdelki

Soljenje, prekajevanje in sušenje so najstarejši načini konzerviranja mesa. Vsak kos prašičjega mesa je imel svoj namen. Poraba mesa in izdelkov je sledila letnim časom in praznikom.
Zorenje mesnin je potekalo v povsem naravnih pogojih in tako je še danes. Pršute so na Krasu sušili najmanj eno leto in pol, panceto 3-4 mesece, vratovino (zašink) pa 4-5 mesecev.
Št. izdelkov: 5
  • Domači pršut v kosu
    Redna cena
    €25,53
    Znižana cena
    €25,53
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača panceta Cigoj
    Redna cena
    €11,50
    Znižana cena
    €11,50
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domače suhe klobase
    Redna cena
    €7,10
    Znižana cena
    €7,10
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača salama - Cigoj
    Redna cena
    €14,30
    Znižana cena
    €14,30
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Kranjska klobasa-zaščitena geografska označba
    Redna cena
    €3,60
    Znižana cena
    €3,60
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI