Zbirka: Domače mesnine
Domači suhomesnati izdelki
Soljenje, prekajevanje in sušenje so najstarejši načini konzerviranja mesa. Vsak kos prašičjega mesa je imel svoj namen. Poraba mesa in izdelkov je sledila letnim časom in praznikom.
Zorenje mesnin je potekalo v povsem naravnih pogojih in tako je še danes. Pršute so na Krasu sušili najmanj eno leto in pol, panceto 3-4 mesece, vratovino (zašink) pa 4-5 mesecev.
-
Domača salama-suha 210g-250g
- Redna cena
- €7,80
- Znižana cena
- €7,80
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Domača salama - Cigoj
- Redna cena
- €14,30
- Znižana cena
- €14,30
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Kranjska klobasa-zaščitena geografska označba
- Redna cena
- €3,60
- Znižana cena
- €3,60
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI