Zbirka: Domače mesnine
Domači suhomesnati izdelki
Soljenje, prekajevanje in sušenje so najstarejši načini konzerviranja mesa. Vsak kos prašičjega mesa je imel svoj namen. Poraba mesa in izdelkov je sledila letnim časom in praznikom.
Zorenje mesnin je potekalo v povsem naravnih pogojih in tako je še danes. Pršute so na Krasu sušili najmanj eno leto in pol, panceto 3-4 mesece, vratovino (zašink) pa 4-5 mesecev.
-
Domači pršut-KOS 700g-900g
- Redna cena
- €25,53
- Znižana cena
- €25,53
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Domača panceta 300g-400g
- Redna cena
- €11,26
- Znižana cena
- €11,26
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Domača panceta Cigoj 250g-300g
- Redna cena
- €10,50
- Znižana cena
- €10,50
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Domača salama-suha 210g-250g
- Redna cena
- €6,95
- Znižana cena
- €6,95
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Domače suhe klobase 210g-300g
- Redna cena
- €6,50
- Znižana cena
- €6,50
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Domača salama-Cigoj 170g-400g
- Redna cena
- €11,50
- Znižana cena
- €11,50
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI -
Kranjska kolobasa-zaščitena geografska označba 250g
- Redna cena
- €3,90
- Znižana cena
- €3,90
- Redna cena
-
- Cena na enoto
- na
NI NA ZALOGI