Zbirka: Domače mesnine

Domači suhomesnati izdelki

Soljenje, prekajevanje in sušenje so najstarejši načini konzerviranja mesa. Vsak kos prašičjega mesa je imel svoj namen. Poraba mesa in izdelkov je sledila letnim časom in praznikom.
Zorenje mesnin je potekalo v povsem naravnih pogojih in tako je še danes. Pršute so na Krasu sušili najmanj eno leto in pol, panceto 3-4 mesece, vratovino (zašink) pa 4-5 mesecev.
Št. izdelkov: 8
  • Domači pršut-KOS 700g-900g
    Redna cena
    €25,53
    Znižana cena
    €25,53
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača prata 300g-400g
    Redna cena
    €8,98
    Znižana cena
    €8,98
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača panceta 300g-400g
    Redna cena
    €11,26
    Znižana cena
    €11,26
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača panceta Cigoj 250g-300g
    Redna cena
    €10,50
    Znižana cena
    €10,50
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača salama-suha 210g-250g
    Redna cena
    €6,95
    Znižana cena
    €6,95
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domače suhe klobase 210g-300g
    Redna cena
    €6,50
    Znižana cena
    €6,50
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Domača salama-Cigoj 170g-400g
    Redna cena
    €11,50
    Znižana cena
    €11,50
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI
  • Kranjska kolobasa-zaščitena geografska označba 250g
    Redna cena
    €3,90
    Znižana cena
    €3,90
    Redna cena
    Cena na enoto
    na 
    NI NA ZALOGI