Kraševka - Spletna trgovina
 
Kategorije
Moke, testenine->
Marmelade in sokovi-> (42)
Sladki program-> (57)
Med in medica-> (77)
Sušeno sadje (16)
Kisi-> (19)
Oljčna olja, pesto, zelenjava-> (70)
Bučna olja (14)
Orehova olja
Sončnična olja (2)
Zelišča, čaji, posušene gobe-> (70)
Likerji (29)
Vina-> (50)
Žganja (32)
Darilne košare, ročke in kompleti (26)
Neživila-> (57)
Siri->
Mesnine->
Proizvajalci
Novosti več
Peneče vino PePi 0,75 l
Peneče vino PePi 0,75 l
17,50€
Hitro iskanje
 
Vpišite iskalni niz
Napredno iskanje
Informacije
Dostava
Varnost zasebnosti
Splošni pogoji
Pišite nam
Splošni pogoji poslovanja Splošni pogoji poslovanja

Kupec z nakupom potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani www.krasevka.si ter se z njimi strinja.

1. PODATKI O PONUDNIKU

Spletno trženje na www.krasevka.si izvaja podjetje Kraške poti d.o.o., Bazoviška cesta 9, 6240 Kozina. Družba je vpisana v sodni register okrožnega sodišča v Kopru pod vl. št. 1/08029/00.

Družba Kraške poti d.o.o. je zavezana za plačilo DDV (ID za DDV : SI75111705).

2. NAROČILA

Kupec odgovarja za podatke, dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova.

Po oddaji naročila kupec prejme preko elektronske pošte pogodbo (račun).

3. CENE

Vse cene v spletni trgovini www.krasevka.si so navedene v € in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV).

V času obdelave naročila prodajnih cen ni dovoljeno spreminjati. Kupec je dolžan plačati izdelke po cenah, ki veljajo na dan oddaje naročila.

4. NAKUPNA POGODBA

Nakupna pogodba se hrani na sedežu podjetja Kraške poti d.o.o. in jo lahko prejmete na pisno zahtevo, ki jo sporočite na naslov:

Domača trgovina Kraševka
Ciril Metodov trg 10
SI-1000 Ljubljana
.

Nakupna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

5. ODSTOP OD POGODBE

Potrošnik ima pravico, da v 14-dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok za uveljavljanje pravice odstopa od pogodbe začne teči od dneva, ko je potrošnik blago prejel. Edini strošek, ki bremeni potrošnika, je strošek neposrednega vračila blaga. Kupec je dolžan blago vrniti najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, v originalni embalaži. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

V primeru vračila blaga podjetje Kraške poti d.o.o. kupce prosi, da jih o tem predhodno obvesti po telefonu 01-23 21 445 ali e-pošti info@krasevka.si. Blago kupec vrne ponudniku na naslov:

Domača trgovina Kraševka
Ciril Metodov trg 10
1000 Ljubljana

Prodajalec je kupnino dolžan vrniti kupcu najkasneje v 30 dneh preko poštne nakaznice ali na bančni račun, ki ga kupec navede v svojem zahtevku o odstopu od pogodbe. Prodajalec je kupcu dolžan vrniti vsa opravljena plačila.

6. PLAČILNI POGOJI

Ponudnik zagotavlja naslednje načine plačila:
a) plačilo po predračunu: namenjeno predvsem pravnim osebam. Kupec prejme predračun po pošti na naveden naslov v naročilu. Po plačilu predračuna sledi odprema pošiljke v dogovorjenem roku.
b) plačilo po povzetju: v kolikor kupec želi plačati ob prevzemu, je tak način možen le s plačilom v gotovini. Kupec mora biti ne glede na vrednost pošiljke osebno prisoten pri prevzemu. Ob prevzemu pošiljke je kupec dolžan plačati provizijo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Za vplačilo plačilnega naloga (plačilo odkupnine) je potrošnik dolžan plačati provizijo Pošte Slovenije po ceniku od 01.05.2009 v višini 0,96 € za pošiljke do 96,00 €, za pošiljke od 96,00 € do 501,00 € pa 1% od vrednosti odkupnine. Za pošiljke nad 501,00 € se plačuje enotna provizija 5,01 €.

7. PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca. Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

8. OPOZORILA

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila. V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe. Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Naprej
Košarica več
0 izdelkov
Najbolje prodajano
01.Solni cvet v steklenički 70 g
02.Dišavna vrečka sivka
03.Figova marmelada iz Slovenske Istre 370 ml
04.Kraški brinjevec 0,7 l – zaščitena geografska označba
05.Štajersko Prekmursko bučno olje 0,5 l - zaščitena označba porekla
06.Borovničevec 0,2 l - darilno pakiranje
07.Čokolada z bučnimi semeni in bučnim oljem 50 g
08.Ekstra deviško oljčno olje Maurino 0,25 l
09.Sušeni kaki 250 g
10.Čokolada z ocvrto čebulo in bučnim oljem 50 g
Mnenja uporabnikov več
Trenutno ni mnenj.